dinsdag 21 september 2010

Kerstkaart maken

Er zijn zoveel redenen te noemen waarom een kerstkaart maken op Goededoelenkaartje.nl leuker is dan een doodgewone kerstkaart kopen bij de winkel. Maar de grootste reden is toch wel dat zelf een kerstkaart maken veel persoonlijker, leuker en origineler is.

Er zijn twee manieren hoe jij op Goededoelenkaartje zelf een kerstkaart kunt maken. Zo kun je voor een bestaande kaart uit de collectie kiezen en hier jouw kerstwens op plaatsen. Of je maakt een foto kerstkaart met jouw leukste foto en versiert deze met een kader, figuurtjes en een tekst. Kerstkaarten maken was nog nooit zo makkelijk en leuk, vooral niet online!

Ben je klaar met jouw kerstkaart maken? Upload dan jouw adressenbestand op de site en jouw kerstkaarten worden de volgende werkdag al bij al jouw vrienden en  familie bezorgd. Dit zonder extra kosten en je steunt er ook nog eens automatisch een goed doel naar keuze mee. Mocht je op zoek zijn naar de perfecte zakelijke kerstkaarten, dan ben je bij Goededoelenkaartje.nl ook aan het goede adres.

De volgende websites geven jou meer informatie over kerst: Kerstman, Kerstpaginakerstdagen.Uwpagina.nl, http://kerst.verzamelgids.nl/, http://christmas.eigenstart.nl/, http://kerstmis.eigenstart.nl/, http://waaromkerst.eigenstart.nl, Kerstkaarten-sturen, Kerstdagen, Allesoverkerstmis, Winkel-shop, Aanbiedingenpagina, Kerstkaart, Kersttrips, Kaartjesturen, Kerstmetkiereweed, Nieuwjaarskaart, Kerstmisplaatjes, Kerststart, Kerstmis, Jouw-kerstkaart, Kerstplaatjes, Kerstkaartvergelijk, Kerstkaaten, Kerstkaarten-makenWenskaarten , Wenskaart, Kerstkaart-zakelijk , Kerstkaart-zelfmaken, kaarten Startze , .winkelen-online Startze , http://kaartenperpost.startpagina.nl/ , Xmas, http://kerst.startpagina.nl/ , http://kerstkaarten.startpagina.nl/ , http://ditjes-en-datjes.jouwpagina.nl/, http://kerstculinair.favorietje.nl/ , Drukwerk ,Creatief


Kerstkaarten maken op Goededoelenkaartje.nl is niet alleen makkelijk en leuk. Het is ook nog eens heel waardevol en bijzonder!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten