vrijdag 3 december 2010

Kerstkaarten bestellen

De dagen worden al aardig kort, de straten kleuren van de warme herfstkleuren langzaam naar koude witte winter kleuren. Ja lieve mensen, het is nu dan echt tijd om jouw kerstkaarten te bestellen.

Op Goededoelenkaartje.nl kan je de leukste kerstkaarten bestellen en direct versturen naar al jouw kennissen, vrienden en familieleden. De kerstkaarten worden de volgende werkdag al bij TNT Post aangeboden voor verzending.

Maar dit zijn niet de enige goede redenen om jouw kerstkaarten te bestellen bij Goededoelenkaartje.nl. De grootste reden is natuurlijk, en terecht, dat Goededoelenkaartje.nl hele leuke, mooie en speciale kerstkaarten in haar collectie heeft. Kerstkaarten zelf maken is een leuke bezigheid.

Deze kaarten maak je zelf helemaal uniek en persoonlijk door er jouw eigen tekst op te plaatsen. Je kunt zelfs een eigen foto aan die kerstkaarten toevoegen. Een andere en zeker geen onbelangrijke reden om jouw kerstkaarten te bestellen op Goededoelenkaartje.nl, is dat je met jouw bestelling automatisch het goede doel steunt en dit zonder extra kosten!
Ontdek het allemaal zelf op Goededoelenkaartje.nl!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten