vrijdag 29 oktober 2010

Kerstkaart maand December

De 3 koningen in een sneeuwbol, de gouden piek en Jingle Bells uit je stereo. Drie aspecten die onlosmakelijk verbonden zijn met de mooiste maand van het jaar. De kerstkaart maand december. Het van oorsprong Duitse concept om kerstkaarten te fabriceren en te sturen is relatief nieuw vergeleken met de levensloop van Kerst. Bij Goededoelenkaartje.nl zijn ze bewust van Kerst en zorgen ze ook dat dit in elk gezin wordt gewaardeerd.

December is natuurlijk de maand van cadeaus, plezier, geven en nemen. Daarom heeft Goededoelenkaartje.nl een kerstkaart concept ontworpen die helemaal past in de mindset van deze feestmaand. Het werkt als volgt:

Een kerstkaart ontwerpen voor je vrienden en familie in trant van Kerst is niks nieuws. Maar een kerstkaart zelf maken die een goed doel helpt wel!

Zoals de naam al weggeeft, is Goededoelenkaartje een bundeling van goede doelen die geld ontvangen wanneer er een kerstkaart besteld wordt. Het ontwerpen is simpel, goedkoop en verslavend. Het concept heeft een maatschappelijk karakter, is ten behoeve van de mensheid en is uniek.

Hierdoor wordt de ‘Christmas spirit’ – zoals de Engelsen dat zo mooi zeggen – gewaarborgd.

Goededoelenkaartje.nl zorgt voor het Kerst in de kerstkaart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten