donderdag 14 oktober 2010

Kerstkaarten bestellen

Een leuke kerstkaart maken is de eerste stap naar een geweldige Kerst. Op Goededoelenkaartje.nl kan je rekenen op een groot scala en mogelijkheden. Daarnaast geven zij de garantie dat de service goed is. Dus wil jij jouw zelfgemaakte kerstkaarten bestellen? Dan heb je ze de volgende werkdag al in huis.

Veel aandacht besteed aan Kerst
Goededoelenkaartje.nl onderscheidt zich van concurrenten door de vele mogelijkheden en de goede service. Eigen kerstkaarten zijn een ideaal middel om iedereen een mooie Kerst toe te wensen dus daar is op de website veel aandacht aan besteed. Je kan werkelijk alles veranderen. Kies een achtergrond die voor je klaar staat of ga voor een zelfgemaakte foto. Figuurtjes en een kader zijn stap twee. Dan plaats je nog een leuke tekst en voilà; je kan de kerstkaarten bestellen.

At your service
Kerstkaarten bestellen is erg makkelijk op Goededoelenkaartje.nl. Je uploadt een excel-bestandje met daarin een adressenbestand. Dat bestand bevat de adressen van iedereen die volgens jou een kaartje mogen ontvangen dat uniek is en waar enige tijd in gestoken is. Vóór 13:00 bestellen betekent dat de kaartjes de volgende werkdag al ontvangen worden. Een perfecte service dus!

Kerstkaarten kan jij maken en bestellen op Goededoelenkaartje.nl. Snel en gemakkelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten